Paard stort zich op de grond neer vervolgens wordt iets hilarisch vastgelegd

Als je dacht dat alleen wij mensen last hadden van winderigheid heb je het goed mis. Want de dieren kunnen er ook wat van. Misschien nog wel twee tot drie keer meer dan wij mensen. Hoe winden ontstaan? Simpel: als we stikstof inslikken zorgt dat ervoor dat het lichaam daar niks aan heeft. De stikstof komt vervolgens in de darmen terecht en dat moet er natuurlijk weer een keer uit.

Ook het paard Archy in de onderstaande beelden had nogal last van een volle darm en kon er even niet meer tegen. Het paard moest namelijk op aansporen van een dierenarts meer vezels gaan eten en tja, de vezels zorgen voor veel gassen. Het dier gooit zich op de grond en besloot maar even vol gas te gaan. De onderstaande beelden zijn hilarisch en zijn al meer dan 13 miljoen keer bekeken.