Ineke komt met klacht bij Center Parcs – klantenservice reageert hilarisch terug

Center Parcs is een bedrijf dat niet alleen in Nederland zit maar ook in onze buurlanden zoals Nederland, Belgie, Frankrijk, Ierland en in de Verenigd Koninkrijk. Echter zijn er sommige mensen die denken dat de Center Parcs alleen in Nederland bestaat ofzo. Het moeder bedrijf heet namelijk Center Parcs Europe. Ineke denkt dat alle medewerkers gewoon Nederlands spreken en dat is helaas niet zo.

Ineke Baumgarten kan helaas dan ook geen Engels of andere talen dus werd het een beetje moeilijk voor haar. Ze besloot daarom een klacht in te dienen waar de klantenservice weer eens geniaal antwoord op gaf. Btw Ineke, je weet dat Hochsauland in Duitsland ligt? Achja, gezien de typ fouten is ze denk ik ook niet een van de slimste lijkt het.