Gerard Joling heeft zijn bankrekening vol: dit is wat hij heeft

Wie kent Gerard niet? De topper is al jaren actief in de muziek branche en televisie branche. Hij zit al jaren lang vol te cashen en weet zijn geld maar al te goed te besteden aan luxe dingen en investeringen. Maar wat kost het ook allemaal om de 59 jarige Bekende Nederlander te boeken? De Telegraaf ging op onderzoek uit en stuitte op een aantal dingen en getallen hoe meneer aan zijn geld komt.

En die bedragen die hij verdient zijn kort gezegd: niet weinig! Hij is ook een van de weinige mannelijke BN’ers die tienduizenden euro’s aan cosmetica heeft uitgegeven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat onze Gerard wel jong blijft voor zijn fans. Het is altijd wel lachen met Geer, onder andere ook bekend van Geer & Goor. Hieronder kan je zien wat hij allemaal de afgelopen jaren gedaan en verdiend heeft. Bekijk de beelden hieronder: