Dure C63 AMG in Rotterdam crasht even tijdens uitsloven

Een Mercedes C63 is een duurder en sportiever variant van de normale C-klasse auto’s van Mercedes. Het auto is niet alleen twee keer zo duur maar beschikt ook over twee tot drie keer meet paardenkracht dan zijn basis modellen. Daarom is die enorm geliefd bij de vermogende man. Natuurlijk is het dan meer dan logisch dat je je bolide af en toe wil showen aan de mensen. Maar het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je voorzichtig bent. Want een C63 model kan al gauw een ton in euro’s kosten.

Deze bestuurder uit Rotterdam kan ons maar al te goed vertellen dat je voorzichtig moet zijn met dure spullen. Want tijdens het driften om zijn auto te showen ging het helemaal mis. Hij klapte tegen een boom en de beelden gingen in no time viral. Gelukkig was de bestuurder ongedeerd. De verzekering zal de boel wel vergoeden…