Duitser bouwt toeter om in iets hilarisch

Normaal gesproken zijn wij niet echt van de Duitse humor. Maar voor deze kunnen we vandaag een uitzondering maken. Want een beetje zelfspot met je eigen land is helemaal niets mis mee. Als het goed is hebben jullie vroeger allemaal wel geschiedenis les gehad. De duitsers hebben namelijk nogal een flinke geschiedenis. Deze kerel dacht een heerlijk grapje daar over te maken. Er was namelijk ooit een tijd dat de Duitsers liever met hun wapens een gesprek voerden dan dat ze voor de gezelligheid op de koffie kwamen.

Deze kerel besloot maar eens met zijn auto terug in de tijd te gaan om het weer eens te herbeleven en dat is natuurlijk niet zonder resultaat. De toeter van meneer zorgt namelijk er nu voor dat iedereen altijd aan de kant gaat! Heerlijk hoe hij er ook zelf van aan het genieten is.