De mooie dochter van Patty Brard lijkt bijzonder veel op haarzelf!

Wie kent de reality ster niet? Patty Brard, haar volledige naam Petula Louise Brard. Ze is geboren in Nieuw-Guinea op 25 maart in 1955. Ze is bekend van haar Nederlandse televisiepersoonlijkheid, speelt als presentatrice en is ook nog eens voormalig zangeres in meiden groep Luv. Ze is ooit getrouwd geweest met de Italiaanse rijke Carlo Nasi waarmee ze een kind kreeg genaamd Priscilla Nasi.

Echter heeft ze al bijna meer dan 10 jaar geen contact meer met de moeder. Wat daar precies de reden van is weten we niet. Wel laat Priscilla weten dat haar leven zonder haar moeder gewoon goed is en dat ze op dit moment heel gelukkig is. Althans dat laat ze aan Story weten. ,,Waar ik wel van baal, is dat als het over mij gaat, dat altijd als ‘de dochter van’ is. Dat vind ik niet helemaal eerlijk, omdat ik een eigen leven opgebouwd heb. Daar heb ik hard voor gewerkt en het gaat allemaal goed.”

Wij vinden haar in ieder geval enorm veel op haar moeder lijken; ze is prachtig!