Bezoekers komen urenlang vast te zitten in attractie efteling Baron

Voor de mensen die al een tijdje niet geweest zijn in de Efteling, kunnen we even kort uitleggen wat de attractie Baron 1898 is. Hij is in 2015 geopend voor de bezoekers van de Efteling, Ruigrijk, tussen de vliegende Hollander en de Pirana. Hij is enorm populair bij de bezoekers en er staat vaak een enorme rij. De duikachtbaan is een stalen vloerloze attractie. Echter ging het een keer helemaal fout. De achtbaan had namelijk te kampen met technische mankementen…

De bezoekers zaten maar liefst een uur vast, wat het zo eng maakte is dat de achtbaan maar liefst op dertig meter hoogte zat. Natuurlijk wel een mooi uitzicht, maar na een uur begin je dan toch wel een beetje bang te worden. Gelukkig kwamen de bezoekers er zonder kleerscheuren van af. Zou jij nog durven?