Bestuurder uit Heerhugowaard laat zien waarom je nooit met een glaasje teveel de weg op moet

We hoeven jullie niet te vertellen dat het verboden is om met een aantal glaasjes sterke drank de weg op te gaan. Dat hier flinke straffen op staan is bekend. Maar erger nog is dat je niet alleen je eigen leven op spel heb staan maar ook dat van anderen. Ohja, niet te vergeten, geen verzekering die ongevallen onder invloed vergoedt. Dus het is enorm stom om met drank de weg op te gaan…

Deze persoon uit Heerhugowaard had daar blijkbaar laks aan en besloot even de openbare weg op te gaan met een aantal glaasjes teveel op. Een bestuurder achter de automobilist viel het op dat er iets niet klopte en besloot het te filmen. Het duurde ook niet lang tot de automobilist tegen een paal klapte. We hopen dat hij er iets van geleerd heeft…