Conor McGregor neemt wraak en wint het gevecht tegen Nate Diaz. Bekijk de highlights

Zo’n 5 maanden geleden schokte Nate Diaz de vechtsportwereld toen hij in UFC 196 Conor McGregor liet aftikken. Volgens McGregor kwam dit omdat hij zich had ingesteld op een gevecht met Rafael dos Anjos (Nate Diaz verving hem vanwege een blessure). Diaz daarentegen had maar 11 dagen om zich voor te bereiden. Het 2de gevecht (UFC 202) beloofde dan ook van een heel ander kaliber te zijn en dat was het ook!

Diaz lijkt in het voordeel. Hij is zwaarder, langer en zijn bereik is groter. McGregor (de featherweight-kampioen) heeft er zoals altijd van te voren alle vertrouwen in dat hij de partij gaat winnen. Beide heren komen elkaar tegen in de welterweight-klasse (Diaz vecht normaal in de lightweight gewichtsklasse). Het gevecht gaat over vijf rondes van vijf minuten. Beide heren hebben het lang volgehouden. Conor Mcgregor won uiteindelijk met de meerderheid van de rechters (48-47, 47-47, 48-47).

Wil je de hele wedstrijd bekijken van 36 minuten? – Dat kan VIA HIER!

Hieronder is Conor na zijn overwinning nog even te horen en daagt hem uit voor nog een derde gevecht alleen dan wel dat hij naar zijn gewichtsklasse moet afvallen: