Is dit de engste moeder van Nederland? Moeder zoent vriendin van zoon

From Russia With Love is een reality programma waarin Nederlandse mannen worden gevolgd die naar het voormalig Oostblok afreizen op zoek naar een geschikte partner. Ze kiezen bewust voor een vrouw uit die regio, omdat de vrouwen daar nog erg vrouwelijk zijn en niet ten koste van alles een eigen carrière willen. Ze zijn erg gericht op hun gezin en familie; iets wat deze mannen erg belangrijk vinden. Wie weet zich goed te presenteren aan al het Russisch vrouwelijk schoon en weet uiteindelijk de ware liefde te vinden?

Herman heeft zijn grote liefde Maria meegenomen naar Volendam. O ja, zijn moeder ook. Haar enthousiasme is werkelijk niet te stuiten. De video ging afgelopen dagen viraal en werd honderden duizenden keren bekeken. Het enge aan het gebeuren is dat de moeder er heel normaal over doet en zich totaal er niet voor schaamt.