Apocalypse geluiden in Marokko en Duitsland nu ook in Nederland gehoord

Laatste paar weken worden verschillende landen geteisterd door vreemde geluiden vanuit de lucht. Het klinkt als trompet geluiden, niemand kan met zekerheid zeggen wat de bron van de geluiden is.Op YouTube staan filmpjes met de ‘apocalyptische’ geluiden. Een aantal van deze filmpjes komen uit Canada, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten.

Volgens onderzoekers zou het gaan om de H.A.A.R.P.
H.A.A.R.P. staat voor High Active Auroral frequence Research Project. Of te wel het project wat zich bezig houdt met het met op verscheidene frequenties beïnvloeden van de elektromagnetische beschermlaag die zich rond de aarde bevindt. Volgens veel deskundigen is dit Amerika’s geheime wapen dat inmiddels al jaren lang wordt ingezet om gebieden onder controle te krijgen. Ik noem even een opsomming: aardbeving Haïti (zie hier), de aardbeving in Fukushima en de recent de aardbeving in Iran.

Ook grote bosbranden als die in Australië en Rusland hebben het doel om de overheden onder druk te zetten om maar vooral naar de pijpen van Amerika te dansen. Droogtes zijn eenvoudig te creëren met H.A.A.R.P. net als orkanen.
Opvallend is altijd dat de Amerikaanse troepen meteen paraat staan om in te grijpen bij dergelijke calamiteiten. Haïti werd niet alleen vernietigd met dit wapen.

De vreemde geluiden vanuit Gouda:

In een filmpje uit Duitsland van afgelopen maand staat een kind aan de grond genageld door het onheilspellende geluid uit de lucht: