Karma: Zoon neemt vader 8 jaar later te grazen met dezelfde grap

De jongen in onderstaande video kreeg op zijn 16e verjaardag, in 2007, een wel heel speciaal cadeau in handen gedrukt. Het was namelijk een Xbox 360! Wow! In ieder geval… dat dacht hij. Toen hij de doos verder opende zat daar echter niets in wat leek op een Xbox. Helaas, helaas. Wél zat er een ander klein cadeautje in met daarin een sleutel. Een sleutel voor zijn eerste auto.

Toen der tijd hoopte hij stiekem dat er een xbox in de achterbak zou liggen, omdat ze wel de verpakking hadden. Maar dat was, helaas voor hem, niet het geval. Natuurlijk was hij wel héél erg blij met zijn nieuwe autootje!

Nu acht jaar later wilde zijn vader dolgraag de nieuwe Xbox One cadeau doen, zodat hij samen met zijn zoons het racespel Forza kon spelen. De broers besloten daarom om dezelfde grap bij hun vader uit te halen. Alleen gebruikten ze deze keer de echte auto van hun vader en bleek de Xbox One wel achter in de auto te liggen!