Soldaat die thuiskomt verwacht dat zijn zoon in een rolstoel zit. Maar dan gebeurt het onmogelijke!

Michael heeft hersenverlamming en zit sinds zijn geboorte in een rolstoel. De artsen zeiden dat hij nooit zou kunnen lopen. Zijn vader werkt als een soldaat in het Amerikaanse leger, en toen Michael zes jaar oud was, vertrok hij naar een plek op duizenden kilometers afstand van thuis. Na een paar maanden was het eindelijk zover; zijn vader zou weer thuiskomen. De vader wist echter niet, dat zijn familie een geweldige verrassing voor zijn thuiskomst had voorbereid. In de maanden dat zijn vader afwezig was, had Michael het onmogelijke gedaan – hij had geleerd om te lopen.

Zijn vader heeft hem nog nooit staand gezien en gelukkig is dit moment op video vastgelegd. Michael heeft een wil van staal en het is duidelijk dat zijn vader enorm trots is op wat zijn zoon heeft bereikt. Wij zouden dat ook zijn en we zijn ervan overtuigd dat Michael zal doorzetten om te bewijzen dat zijn artsen het niet bij het rechte eind hadden!